查看: 3643|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 版主工作調查(6月-1月)

關閉 [複製鏈接]

新一年
不知大家對我的感覺如何...?是好?是差?
這帖就是用來收集大家的建議...
在活動方面..?足夠嗎?樂點方面合適嗎?
在版面方面..?版規有空洞嗎?
在版主方面..?處理手法合適嗎?
還是在其他版務方面...?

同時亦希望大家可以比一比建議...
例如: 未來想有一個什麼類型的活動?

你的建議是令我們進步的第一步=]

謝謝

提出建議可獲樂點獎勵
~:handshake
回復

感覺好!@@ 未來想有一個什麼類型的活動?  推出一D指定既搵咩電影既活動,例如:搵D浪漫既電影,可以答一次,答一次有樂點       推出一個投票活動,幾個人推介睇咩電影,投票啊,最高個個有樂點

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
sohoipan2009 + 30 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

感覺好!@@ 未來想有一個什麼類型的活動?  推出一D指定既搵咩電影既活動,例如:搵D浪漫既電影,可以答一 ...
醉愛文少 發表於 7-1-2012 21:45

多謝先^^
搵D浪漫既電影
推出一個投票活動

Good idea!!等我過左EXAM,一定會舉辧~
回復 支持 反對

回復 3# sohoipan2009

嗯  +油吧
回復 支持 反對

活動方面:夠就夠 但比較著重電影類 劇集之類可略為提升地位
比如最近天與地熱門 可以趁機推出處境題
(如果你係家明 18年之後復活 會唔會原諒黑仔/鼓佬/Ronnie?)

版面方面:主要都係分身拎戲飛問題嚴重
可以設高d影視區權限 抽戲飛之前檢視全部人ip 有相同者即時全部永禁

版主方面:em...都係好似版面咁 處理得強硬d好

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

活動方面:夠就夠 但比較著重電影類 劇集之類可略為提升地位
比如最近天與地熱門 可以趁機推出處境題
(如果你係家明 18年之後復活 會唔會原諒黑仔/鼓佬/Ronnie?)

因為我比較少睇本地劇集...不過我會煲多D GA LA.
^GOOD IDEA,THANKS!!

版面方面:主要都係分身拎戲飛問題嚴重
可以設高d影視區權限 抽戲飛之前檢視全部人ip 有相同者即時全部永禁

永禁好似嚴重左D..等陣去版主區傾下再定~
回復 支持 反對

個區太少人
應該搞多d活動,好似以前個估電影咁

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

個區太少人
A8890A 發表於 12-1-2012 20:10

其實個區在休閒來說不算太少人...

OK.我會盡量THANKS
回復 支持 反對

作者可見...睇唔到你回d乜...
回復 支持 反對

作者可見...睇唔到你回d乜...
Hellkite 發表於 13-1-2012 07:40

sorry唔知>.<
回復 支持 反對