查看: 57427|回復: 114
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[兵堡]今日同某某板主玩左場兵堡,我覺得幾好笑下

今日LUNCH 一點幾左右就見到有個板主開左個叫
兵堡爆神區【ip左全禁 神手別淆】(姓名不公開,有長期打兵堡的人士我估計會知道)

咁咪入去玩下囉,我見1P好似叫哂D FDS咁,就知一定有D野好玩

入左去   1波 2土 3法 4日
             VS
        5拜 6西 7馬車 8哥

正常黎睇緊係西封波,拜封日,7 8P攻2P7P封3P

之後呢,3P想衝出黎,點知2百隻死哂係80隻馬車下

就彈出黎話(妖,你鬼LAG呀,熄野啦)之類說話

之後就係,到嘈嘈嘈話咩LAG又點

最好笑係佢地棄之前話(我lag到控唔到兵!唔係一早出到黎)

試問聲lag機都會好難控?咁拜點封日,哥點攻土?

最大問題係法點衝出,連盾都無個

呢件事無意思話投訴1 2 3p無品,只係希望佢地清楚咩叫神,咩叫肉
回復

真係幾好笑;P
基本上哥+西就可封波了;P
不過神手就應該知道對面打邊個先
再係某即將被打前在那集兵
但波斯較難做到呢;P
回復 支持 反對

樓主你有D講錯...
LAG係的確控唔到兵,
係LAG到好難控, 有時就可能俾人話你拉兵
有時就走唔到...
你唔可以咁樣講..
回復 支持 反對

哈-.- 勁野 team1

係我就(沖哂出黎)先  象使咩封位阿  
怕鬼人地快攻咩
日象盾  土擲後面食
哈.-.-
咁就得佐!
回復 支持 反對

原帖由 小tea 於 4-2-2008 14:18 發表
係我就(沖哂出黎)先  象使咩封位阿  
怕鬼人地快攻咩
日象盾  土擲後面食
哈.-.-
咁就得佐!

岩岩打左場野,個拉人對話同個板主一樣,點算好?

個真ac比人話開分身玩

個土入唔撤兵落像到比西食左下大

本身像係沖到出黎點知2百隻西唔攻2p去左同1p隻秋
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 4-2-2008 14:14 發表
樓主你有D講錯...
LAG係的確控唔到兵,
係LAG到好難控, 有時就可能俾人話你拉兵
有時就走唔到...
你唔可以咁樣講..

當時lag機情況未到呢個地步,連哥個時都可以攻得入土係1個好證明

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
食蕉連皮 -2 請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對

你講的是我嗎?
你跟你的隊友 lag情況太強了
我200隻象竟不能對2隊槍兵 和 4隊西火
在正常情況下 我可以的
但是 我按了f3 跟你們說
但你們不聽
關野 不能嗎?
只是關一會 你不聽
算吧 我們照打
但是我們隊友 嘈到.....
結果要ag
我講了全禁 你lag機我是可以踢的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

都唔好笑既
比人昆左入黎orz
回復 支持 反對

to 7#
無錯,,,正常情況200象係夠對面2隊槍同4隊西火打,
但係呢個只局限城出面
況且你d象又未精.
就算lag唔lag既問題...
你如果想攻出去,會好難,,
加上4隊西火前有2隊長槍擋,,你無可能攻到出去
俾你攻到你d象都死鬼哂, 呢個時候7p韓 8p哥就一定攻你(識玩既話)
如果對面西火後面無你既同盟幫手...你好似無乜機會攻到出去,,,,

不過我諗3p又有少少29- -
無可能200隻法仔城堡兵出哂攻出去80隻韓,
佢起碼都要起返1隊劍兵啦==

>>算啦樓主, 玩完就算,,,無需要post上呢到俾人寸1p...
神唔神可能咁岩呢鋪佢係咁既文明,,好多時玩兵堡神唔神唔好淨係睇一鋪黎下定義 =)
回復 支持 反對