打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 提提你.快d 入黎.一陣比人昆就唔好喇.

OKOK.sorry.我知IP 可以check 到.可唔可以用msn 傾
回復 支持 反對

咁你有無圖比我地睇,等我地知道佢昆你∼∼如果無就關POST啦
口講係人都識,要知人地個MSN唔難
我之前都見佢換野留左MSN
唔通有人地個MSN加埋講D野就可以證明佢昆人?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你打咩撚野呀?未家教?哈.打字都打到殘.你腦殘.白chiga.開2 個ac?都叫你去check ip lo........煩......要msn 對話好?????wong2431 比你MSN 我..廢時條ON9 係到講講講...........其實你係咪無錢買點AAR???哈哈.傻仔...去乞喇
回復 支持 反對

852456852456做咩唔上黎講野阿
第一個帖又係回呢度 仲要係擺到明要推帖

1234打飛機呢
理論上俾人昆左 見有人發呢個post 應該會關注呢個帖既進展
但係佢淨係表示自己都係受害人仲要同樓主一樣冇講被告既犯案過程就唔再講野

感覺到3個都係同一個人^3^
事實上 IP唔同唔代表你地唔係同一個人 識電腦既人都好清楚
何況我唔識都知=.=
拿 我冇話肯定你地係同一個人阿 唔好屈我~~~~

我唔知被告係咪真係有昆過你 所以我既立場係中立既
但係你憑你講既野又唔講證據就要証明被告係匪徒 咁難怪會冇人信囉
回我之前停一停 諗一諗 用你個腦諗下!!
回復 支持 反對

上面果位講得好~~條友無啦啦叫我比msn佢,都唔知佢係咪想屈我
老實講ip可以轉的加上個打飛機講完之後好似無左件事
ip唔再講∼∼個打飛機係8月11日先註冊
宜發post又係8月11日會唔會咁岩呀
要我信你都好難下
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 曉月 於 12-8-2008 16:54 發表
講粗口等比人封啦,加上你講d野...連細路仔都唔會信啦
叫你拎圖出黎又無
你同狗有咩分別
得把口,咁把炮拎相出黎呀
屈人屈到出面∼∼細路仔真係細路仔
識講粗口好西利?
得你識?柒小陣唔該

我很欣賞你,你能夠用正常的言行回復。
你說的對,講粗口我們也會的,
但是呢一般有教養的人及父母培養得好的人都不會在日常對話里面出現。
用正確的態度來回復,那麼你做得很好。
回復 支持 反對

原帖由 danchan123 於 12-8-2008 02:11 發表
OKOK.sorry.我知IP 可以check 到.可唔可以用msn 傾

= =ip冇用..洗唔洗我比個程式你,一秒可以轉一次IP,屈人都要屈得pro D喇~唔該 ( 門面功夫都唔識做)

屈人既家野...要一早申請個ac..唔係到發post後先立即申請去屈人
回復 支持 反對

原帖由 chantikki 於 12-8-2008 11:52 發表

= =ip冇用..洗唔洗我比個程式你,一秒可以轉一次IP,屈人都要屈得pro D喇~唔該 ( 門面功夫都唔識做)

屈人既家野...要一早申請個ac..唔係到發post後先立即申請去屈人

哈哈 間接教人點屈人^^
回復 支持 反對