打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手必看步兵巡邏教學 識用者對住唔識用 5歲細佬都變高手

關閉 [複製鏈接]

你睇下啦

人地直情post 上去比人睇,你做過d 咩呀,高手
回復 支持 反對

我仲有1個好好既例子
剎與民族都係唔識用Z
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3381101&extra=page%3D1

人地看影片跟本就唔知你加邊粒制
我就係清清楚楚講明加Z呢粒制
你地而家竟然反對我教人用Z
惡人隊唔係連人地識Z都要害怕呀

大佬我又冇罵你地,直頭讚你地玩步兵勁tim啦
我講咩人地都唔知道發生咩事啦,唔問你地就響度猾辨
點解我暗示幾句就有人明白我意思,心照吧啦,呢d叫做心虛,作賊心虛
你地要送上門我都冇計,不能怨天猶人

回復 支持 反對

哈哈

你咪又係揚揚教你z 你先知,你扮咩
人地win 你win 到唔同你打啦,你又話你等唔到佢同你打
你都幾識分黑白架wo
回復 支持 反對

重有

我地重來冇反對你教人,不過唔好講到我地蝦人咁,我地一樣教,重比你教得好,
你唔想我地咁係你d post 度講咁多野就唔好拎我地惡人出黎講,我地就唔會理你,
你係要講,我地就一樣

p.s  各位: 只係識z 唔會同惡人有得打,想知多d 技術上既野可問惡人既團員,唔洗係度睇d post
回復 支持 反對

原帖由 ChaRmInG 於 4-10-2008 03:18 發表
我地重來冇反對你教人,不過唔好講到我地蝦人咁,我地一樣教,重比你教得好,
你唔想我地咁係你d post 度講咁多野就唔好拎我地惡人出黎講,我地就唔會理你,
你係要講,我地就一樣

p.s  各位: 只係識z 唔會同惡人有得打 ...

我完全係一個教學區都搵唔到有關惡人教人用巡邏囉
大家話惡人隊教人教得幾勁呀,勁到敵對竟然係可以冇一個識用Z
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320221&extra=page%3D3
原來惡人都會話自己教人地玩aoc
但惡人隊又解釋唔到呢個現象,點解咁少人識用Z
惡人用咩心態同人地打,係唔係想貶低樂古人的實力,我諗大家好清楚
基本上我唔開貼大家估下惡人會唔會扮好人教人用Z,賣後炮就勁

雖然呢個我冇份玩,但唔係未有人試過打敗惡人
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3363320&extra=page%3D2
之前仲有一張相關於惡人揚揚唔夠打,用城牆封住自己的貼
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3320915&extra=page%3D4&page=1
我唔係冇証據的,你話識z唔會同惡人有得打,講大話講得真係西利
又唔見惡人試下搵一場唔用Z,你地真係當樂古d玩家白痴

我可以話每個玩家都有得贏惡人,包括係所有樂古玩家
唔識用Z就如養左人地半隻手
有好多人就係因為唔識Z,發挖唔到自己控兵既潛能
樂古好多玩家潛能未被發挖,被技術所限而控制
知唔知道,同一個唔識Z既玩家幾難合作
多一招新招有何問題?只有唔想人地識Z既人先至會批評

回復 支持 反對

原帖由 ChaRmInG 於 4-10-2008 03:06 發表
你咪又係揚揚教你z 你先知,你扮咩
人地win 你win 到唔同你打啦,你又話你等唔到佢同你打
你都幾識分黑白架wo

如果揚揚真係有教我用Z
你覺得我會僧佢咩

講返一d當年既事比你知,其實我以前都有試過同揚揚做朋友合作玩aoc (個時佢未開族)
但有一次,揚揚拉齊一些對佢自己比我更加熟既朋友玩aoc,我就做左下邊個隊,玩左幾場之後,有一場我重入滿人,我msn叫揚揚比位我
揚揚話(你再入黎都係比我強姦,你不如唔好玩)睇到佢咁串咀真o哂咀,唔玩咪唔玩囉,冇左揚揚我又唔洗死
佢咁串咀我緊係同佢嘈,話佢講野有問題,唔夠講揚揚威脅放我3場輸左既save上網
我咪同佢講(你夠膽就放上網,最多大家一齊研究下你用邊招打贏我姐,反正我對自己既名聲又唔汁著),就係咁反左面
淨係睇果3場save贏我,我根本就唔知佢搞咩,但我知道進化論有班人玩民兵戰好勁
我識z係因為我問人進化論d人,人地教我用我先至識Z

惡人揚揚講大話話佢教過我用Z,我話比你知,呢d叫做賤格
我平時同樂古人合作冇一個識Z,你叫我點同佢地合作打呢

8月入佢地場玩,個時我用左化名,佢唔知個6p係我來 (當然,其實佢知道係我之後賣後炮)
4打4輸左仲要輸比街人,惡人隊唔鋸叫我兵堡1打1,用兵堡1打1來決定勝負(佢個時仲未知道係我黎)
我比街人控左兵搞到冇左z佢就當自己贏,咁唔公平情況下當然ag,佢就當之前個場贏左我
我係即日ag叫佢打多一場,佢唔同我打(我話明用z,你一定攻唔入我,我諗佢知道係我來,佢地仲不停講是非)
我仲響樂古開埋貼叫佢即日同我打一場,你有眼見到,惡人揚揚係冇同我打
自此之後我由8月中等到佢而家10月佢都未同我打
佢有教我用Z,我諗佢真係患上過份妄想症,我只會專敬一d真心真意的勁人例如白日夢,而唔係所謂既揚揚
惡人係冇一種說服力說服我覺得你地勁,只有冇品既行為說服到我覺得佢地無恥

回復 支持 反對

講到Z咁勁
用唔用Z哥德都係打唔贏vk架啦
照你咁講咁用Z,咪差唔多要1v1先有用
回復 支持 反對

不要開打後才設定巡邏就好了[[onion_58]]
回復 支持 反對

呀雄哥,你又黎抽水呀?

原帖由 kagten 於 4-10-2008 00:42 發表

你都係惡人其中一分子
大佬你自己望清楚#1啦
我有邊一句罵惡人呀
續隻字睇清楚先啦
我一隻字都冇罵過惡人

原帖由 kagten 於 3-10-2008 17:38 發表
點解有d人玩步兵咁勁,例如惡人隊玩步兵
點解有d人練勁都唔夠人勁
原因好簡單,因為用左巡邏
我諗大家睇完我拍個段影片之後應該會明白巡邏點用
仲會發現原來身邊好多神棍,用左巡邏之後話自己勁
惡人隊唔教你地唔緊要,樓主教你地

第一:教人就教人,唔係教學區度post,仲要加多幾句抽惡人水,仲好意思話自己正義。

第二:唔用你自己數唔清ge舊名,又開新acoount,以為人地唔知?成個樂古得你一個成日針住惡人黎抽水ga ja,呢d咪叫小人囉。

第三:抽完水,仲想老屈?你又知我地唔教其他人?你問晒全部aoc玩家先好講,唔好又係度想當然。

第四:唔好當人地傻仔,巡邏大把人識用,根據一兩埸save就話八成人唔識用z,又係你自己想當然。你仲好意思大大隻字話巡邏必勝,自己29好啦,唔好笑死人。
回復 支持 反對

回惡人隊
把口生響人地度,人地想講咩根本阻止唔到佢
惡人堂堂大族,竟然可以為1個人嘈足咁耐
比我感覺就係......你地露出哂狐貍尾巴
究竟你地有冇容忍既風範呢,如果你地冇做錯事的話
好多野根本唔洗解釋,清者自然會清

回樓主
我明白你僧恨惡人隊原因
但你有冇試過同人地和解,鬥氣係冇用,退一步海闊天空反而會減少糾紛
我睇過你既貼,字眼上我的確唔可以話你批評緊惡人
但你暗藏既意思係唔係批評緊惡人呢,大家應該會明白

我是路過的,冇話特別幫邊一方,希望大家唔好燒埋落我度
回復 支持 反對