查看: 49450|回復: 244
打印 上一主題 下一主題
收起左側

開場小心『剎』龍神使

關閉 [複製鏈接]

我係乂zoo乂鐵金剛   我今日開左個真三高手場   我由頭到尾我係咁拉(高手區禁lag-x)
跟住個剎神龍使就入左黎扮高手 跟住玩左一陣就發覺佢新手黎
話說之前已經係因為有29要ag左幾場     跟住我緊係火都黎
插佢新手就唔好入高手場  佢仲要大條道理咁串返我  又話睇唔到我拉高手
仲話自己有權入咩場都得  入咩場係佢自由      
仲話我唔教新手   我話告佢   佢話冇人會信   
剎其實係咪咩人都收架?
你地係咪真係會唔信我架?
定係我開高手場比新手搞到玩唔到 而插佢係我錯呢?
我就覺得e條友十分小朋友
回復

1# pk476
樓主比幾條29搞到ag已經有小小操
我覺得之前果幾條29行為仲衰過果位剎龍神使
只係樓主知佢有族用佢黎出氣姐
回復 支持 反對

多一事不如少一事啦..
回復 支持 反對

我都係剎
我都覺得佢唔岩-3-
係新手就咪入高手區喇
回復 支持 反對

唔係咁    佢仲要覺得自己好岩好叻咁
仲要串返你轉頭 果下攞命    自己衰仲要串人
回復 支持 反對

哈哈,算啦..當佢29第日見到佢就TTTT
回復 支持 反對

5# pk476
算啦- -
你e+係度話佢不如去打返場真三好過
回復 支持 反對

回樓主 我係龍神使,我講事實比你聽我真係冇睇到高手區,我可以講SORRY,但係咁你就係唔係應該第一句就要話我?我新手入錯場,我唔想你知係廢事因為你操。忡有我鍾意玩真三我想學下就唔比機會學?如果學你咁話同電腦打技術一樣冇乜進步。你第一句就講粗口。你話要告我,咁我想請問你告我咩?我邊到串到你?我都係講事實就叫串你?認為係叻果個應該係你,我講到低我都係講我新手只係味夠班睇唔出我係新手,我係新手你可以踢我,但你冇。你知我係新手你忡比我入?我入場係有自由,我入咩場又要你管?我真係唔想同你嘈,只係你一路講落去又要告我,你叫我唔好再入我都唔再入,但係你冇想過你有咩錯。小朋友?你好大?咁唔通我話你大蝦細?
回2樓 請問暗夜你冇做過29野?你做D29野大把,我一問八行同剎D人一定知你做過乜。我用剎個名來出氣?有何證據?
回復 支持 反對

笫一我由頭到尾都有搵高手區   你入場唔洗睇咩區?
笫二我係咁問人野唔問你野  係因為見你有個族先唔當你29
你明知我問人野係想拉高手架啦   你冇理由唔知掛
你都見住我因為有29ag左幾場   咁都唔知我開高手場  籍口太免強
當你比d29搞到你要係咁ag   你就會明白我心情   
我唔係話要告你  我只想你地族知你係一個咩品既玩家
如果話告   亂入場可唔可以告
仲有你都係好似覺得自己好岩咁   我唔知你係鬥氣定真係小朋友到咁
回復 支持 反對

笫二我係咁問人野唔問你野  係因為見你有個族先唔當你29
你明知我問人野係想拉高手架啦   你冇理由唔知掛

問野唔一定拉高手  拉識玩而已
回復 支持 反對