查看: 6114|回復: 65
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有沒人希望gameone出番直接買新s機既包啊?pm左比小趙拉

關閉 [複製鏈接]

雖然gameone甘做都有它既道理既,因爲d s機越來越難合同d料亦都越來越貴e.g再生,EX-S等等...但本人真是5是幾中意升機...所以我都是直接用副官f玩對戰慢慢升既人...<因爲重復刷e7,好似比人洗左腦,要不斷做同一樣野甘...-- 所以d新出又難合既s機我都是12800m包買左它算@@計落仲有賺添架,因爲韓服新s包要14x-15x架,賺左5少架 但gameone終于醒覺了...知道再甘落去5掂,所以s機包由原本平到笑既8800m一下+到12800m我都算啦...但宜家是...是s機圖+d垃圾道具za,比你你會5會買啊?--我就一定5會買啦,所以被逼要升機來合,真悲劇...所以我開呢個帖想知道有幾多人想新s保重見天日...orz加少少價我無所謂,只要5好過15000m就得...如果多人投希望既話,請小趙大人向gamoene反映下阿... 萬分感謝orz

如果過到100人投希望,我會pm比小趙大人,向他反映下,等gameone知道我地d玩家既心聲>_<最後多謝各位投希望既大大支持
單選投票, 共有 210 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

65.24% (137)
7.14% (15)
13.33% (28)
14.29% (30)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

只求再生係機唔係機圖
回復

愈出愈難合
當然希望GAMEONE會重新推出機包
回復

回復 2# abc10331221

應該沒可能,除非它high大左...部ar同a都出左包拉,你估它會5會昆多比呀啦...?再生圖+ar+a價格不明...- -
回復

各位大大,5該發表下意見阿>_<
回復

求機不求圖...再生料費時抽....
我要機啊
回復

回復 6# 運命之炎厄

抽死你都未中...- -
回復

算啦 如果之後係S圖既話我等出強2再買算
回復

回復 8# abc10331221

甘起碼要等多年wo--
回復

回復  abc10331221

甘起碼要等多年wo--
bobby070809 發表於 1-5-2012 19:08

等多陣唔洗死既
回復